0723.12.07.21 contact@kealoha.ro

- Despre noi -

scoala-dansuri-polinezia-tahiti-hawaii

Filosofia noastră

Ne propunem ca prin tot ceea ce facem – de la organizarea de petreceri până la spectacole și cursuri  de dansuri – să creem experienţe fericite şi amintiri frumoase.

Ghidul nostru: Legea ALOHA (aşa cum a fost explicată de kahuna Pilahi Paki din Hawaii):
A / Akahai = bunătate, exprimată cu afecţiune
L / Lokahi = unitate, exprimată cu armonie
O / Olu’olu = amabilitate, exprimată cu placere
H / Ha’aha’a = smerenie, exprimată cu respect
A / Ahonui = răbdare, exprimată cu perseverenţă

 

De ce sã colaborezi cu noi

Pasiune
Punem suflet în tot ceea ce facem. Pasiunea şi entuziasmul nostru sunt comparabile doar cu Mauna Kea din Hawaii (cel mai înalt munte de pe Terra, mãsurat de la bazã). Aducem cu noi energie pozitivã, zâmbete şi voie bunã. Le pãstrãm cu noi, pe buze şi în suflete. Le oferim tuturor celor care au nevoie.

Autenticitate
Avem singura şcoală şi trupã de dansuri autentice polineziene din România: Aloha Dance Academy. Tradiţionale şi moderne, dansurile din Insulele Hawaii şi Tahiti impresioneazã prin frumuseţe şi graţie, energie şi putere. La evenimente, spectacole, cursuri, precum şi în viaţa noastrã de zi cu zi, respectãm şi aplicãm valorile fundamentale din insule: Aloha (iubire), Ohana (familie), Pono (armonie).

Profesionalism
Fiecare dintre noi are deja o vastã experienţã în domeniul organizãrii de petreceri, evenimente şi al artelor scenice. Lucrãm şi acordãm atenţie specialã fiecãrui client în parte pentru ca petrecerea sã fie una memorabilã. Vrem sã ne asigurãm cã cei cu care colaborãm se simt în largul lor. Numai aşa se pot bucura în voie de distracţia din seara petrecerii.