0723.12.07.21 contact@kealoha.ro

- Petreceri -

Visezi la cele mai tari petreceri exotice? Ai ajuns la locul potrivit!
Personalizăm prin exotism orice eveniment! Însă nu avem o rețetă universal valabilă.
Avem ȋn schimb o experiență de peste 7 ani ȋn organizarea de evenimente și
spectacole tematice. De aceea, te putem ajuta să ajungi la cele mai bune rezultate,
adică să creezi super petreceri exotice, fie corporate fie private,
cu resursele financiare și de timp pe care le ai la dispoziție ȋn acest moment.

Vezi oferta noastră pentru petreceri exotice şi alege tot ce ai nevoie
pentru ca evenimentul tău să fie aşa cum ţi-l doreşti!

 

Aloha greeting 

Ce poate fi mai frumos decât să fii ȋntâmpinat cu zâmbete şi flori? Surprinde-ţi invitaţii ȋncă de la sosire. Oferă-le un cadou exotic şi vesel, ghirlandă-colier din flori. Hawaiiană, tropicală, latino, sau fără o tematică anume, petrecerea ta va fi mult mai colorată cu ghirlande. Soarele va surâde şi el ȋmpreună cu hostesele venite parcă direct din Paradise Island. Pentru evenimentul tău, alege Aloha Greeting, ghirlande şi hostese de la Ke Aloha. Află mai multe detalii…

Entertainment 

Cauţi artişti profesionişti pentru evenimentul tãu? Vrei momente deosebite care sã aducã plus valoare tematicii alese? Îţi doreşti un spectacol de entertainment variat sau doar un scurt program distractiv pentru invitaţi? Oricare ar fi dorinţele tale, la noi gãseşti numai momente artistice de calitate. Garantat vor contribui la succesul evenimentului tãu!

Suport tehnic 

Colaborarea ȋntre artã şi tehnologie face minuni. Dar mai presus de toate sunt oamenii. Colaboratorii noştri sunt artişti ȋn tehnologie şi oameni la suflet. Dj-ul produce stãri de bucurie şi energie cu ajutorul muzicii. Fotograful si videografii surprind emoţii şi pãstreazã poveştile despre care-ţi vei aminti mai uşor. Pentru amintiri frumoase, alege echipa noastrã tehnicã.

Candy Bar / Tort / Catering 

Numele de „lu’au” folosit de hawaiieni pentru petrecerile lor tradiţionale se traduce literar prin „festin”. Este limpede cã se acordã o importanţã aparte felurilor de mâncare. Dacã şi pentru tine este important ca ce pui pe masã sã fie ȋn acord cu tematica petrecerii, alege serviciile noastre de catering.

Decoraţiuni 

Cum ar fi ca invitaţii tãi sã se simtã ca ȋn vacanţã, pe o insulã tropicalã? Nu putem sã influenţãm vremea, ȋnsã putem sã decorãm locaţia pentru a deveni o oazã exoticã. Iatã doar câteva idei cu care te putem ajuta:

Contactează-ne chiar acum pentru oferta personalizată.